Masaj (Acum si la birou)

Masaje de relaxare, anticelulitic, terapeutic pe zone, reflexoterapie, drenaj limfatic manual, pentru gravide, cu bete de bambus, fitness, cu pietre vulcanice, facial antirid indian+masca cu pietre de jad sau pentru angajati companii.

Programare masaj

Completeaza formularul de programare online si te vom suna pentru confirmare.

Importanta masajului

Masajul este o veche forma de sanatate, de vindecare, folosit de mii de ani, care acorda alinare durerilor, reda spiritul, aduce confortul, mareste energia si intinereste musculatura. In termeni medicali, masajul este o prelucrare metodica a partilor moi ale organismului, prin actiuni manuale sau mecanice in scop fiziologic sau curativo-profilactic. Este o experienta relaxanta atat pentru cel care executa masajul cat si pentru cel care ”primeste”. Masajul foloseste atingeri care aduc schimbari fizice, emotionale si produce sensibilitate in minte si corp.

Tratamente corporale

Peeling corporal, anticelulitic la cald, anticelulitic la rece, pentru fermitate si eliminarea retentiei de apa, antivergeturi, pentru hidratare.

Programare tratament

Completeaza formularul de programare online si te vom suna pentru confirmare.

Tratamentele corporale anticelulitice si de slabit

Pentru orice afectiune inestetica, rezolvarea o gasesti in tratamentele anticelulitice si de slabit. Celulita, adipozitatile localizate, retentia de lichide, lipsa fermitatii cutanate si musculare sunt doar o parte din problemele de care au scapat clientele care au apelat la serviciile noastre.

G Y M

Pilates, pilates 40+, stretching, personal trainer, gimnastica de intretinere, gimnastica pt gravide, gimnastica pt coloana vertebrala, gimnastica pt toate varstele.

Programare GYM

Completeaza formularul de programare online si te vom suna pentru confirmare.

Gimnastica – sursa de sanatate

“Peste 10 antrenamente veti observa diferenta, peste 20 o veti vedea, iar peste 30 veti avea un corp absolut nou.” – Joseph Pilates

La sfarsitul sedintei de pilates, chiar daca executarea elementelor a avut imperfectiuni, ati respirat corect ceea ce este foarte important. Respiratia este prima actiune cand ne nastem si trebuie sa invatam sa o facem corect atragand astfel beneficii deosebite.

Regleaza circulatia sangelui, imbunatateste calitatea respiratiei si sanatatea generala a organismului si asigura o senzatie generala de comfort. Gimnastica este unul din cele mai simple lucruri care le poti face pentru sanatatea ta.

Lucrul in grup cuprinde minim 3 persoane si maxim 5 pentru crearea unui mediu intim potrivit unui randament de lucru ridicat. Sedintele individuale aduc un plus de echilibru cu rezultate deosebite.

Nutritie

Nutritia este stiinta care interpreteaza interactiunile dintre nutrienti si alte substante din hrana (de exemplu, fitonutrienti, antocianine, taninuri, etc.)

Specialisti nutritionisti

Pentru serviciile de nutritie, costurile vor fi stabilite in functie de planul nutritional si nevoile fiecaruia, precum si de durata programului achizitionat.

Nutritie personalizata

Stabilirea statusului nutritional este necesar, pentru ca in ciuda une infatisari aparent normale, sunt persoane care pot avea un procent mare de grasimi, mai ales la nivel visceral (de organe), ceea ce din punct de vedere al starii de sanatate, acesta dezvaluie una mai putin buna, comparativ cu o persoana masiva, dar cu procent mare de tesut muscular si nu grasime.

Pentru a alcatui un plan de nutritie integrat si personalizat, nutritionistul are nevoie de mai multe detalii despre tine.

Te asteptam la Remodeling Bogy & Gym pentru un plan perfect!

MASAJ LA BIROU

 Serviciile Remodeling Body & Gym de masaj direct la birou pentru diferite grupuri de angajati este un concept nou pe piata din Romania.

Programare Masaj la Birou

Completeaza formularul de programare online si te vom suna pentru confirmare.

Masaj la Birou

Ne dorim sa folosim vasta noastra experienta in domeniu externalizand serviciile de masaj, aceasta actiune avand la baza cazuistica mare de persoane ce lucreaza la birou si la care s-au instalat dureri de spate si chiar afectiuni ale coloanei vertebrale.

Venim in intampinarea atat a pastrarii starii de sanatate cat si a tratarii diferitelor durei de spate instalate.