Centrul tau de si sanatate si frumusete

Remodeling Body & Gym

Echipa noastra a fost conturata pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine Remodeling Body & Gym.

Respect

Ne straduim permanent sa insuflam clientilor nostri respect.

Calitate

Calitatea serviciilor noastre este cel mai important avantaj competitiv.

Stabilitate

Stabilitate privind viitorul companiei, stabilitate fata de clienti si echipa.

Cateva cuvinte despre

Remodeling Body & Gym

Am creat un concept care inlantuie armonios echilibrul pentru minte si corp prin remodelare, masaj, impachetari si gimnastica. Avem o experienta prodigioasa in masaj, ingrijire corporala, faciala si consiliere in nutritie la care se asociaza creativitate, seriozitate si dorinta de a obtine rezultate in ceea ce facem.

O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Echipa noastra a fost conturata pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine Remodeling Body & Gym.

Remodeling Body & Gym reprezinta unul dintre conceptele de succes in domeniul infrumusetarii. Anul 2017 este dedicat consolidarii pozitiei ocupate de catre grupul nostru pe piata bucuresteana a infrumusetarii prin deschiderea primului centru complet, dar si prin extinderea portofoliului de servicii si produse existent. Managementul companiei are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori.

Va asteptam cu drag!